Danes smo na našem treningu uspešno zaključili s prvim aikido izpitom, saj smo svečano podelili diplome našim vadečim, ki so se prvi v našem Aikido Športnem Klubu Krim začeli truditi in s tem pripomogli, da je Aikido v naši občini Ig začel počasi poganjati korenine.

V upanju in želji, da se bo to nadaljevalo in da bo ta veščina v vsakem letu bolj obiskana vabimo vse, ki vas to kakor koli zanima oziroma bi želeli to spoznati (kaj je aikido - obrazložitev mojstra aikida Christian Tissier, Shihan, 7° Dan Aikikai iz Francije), da se nam pridružite v začetku marca, ko se bo zopet začel novi začetni trening aikida. Tukaj boste lahko preiskusili aikido kot športna rekreacija in aikido kot borilna oziroma samoobrambna veščina ter samega sebe, če ste v primerni fizični kondiciji ter kakšne so vaše gibalne in aerobne sposobnosti. Seveda se bodo le te z rednimi treningi izboljšale. Je pa res, da bo v to potrebno vložiti nekaj prostega časa in dobre volje, kar je za uspešno napredovanje tudi potrebno.

Na začetni trening ste vabljeni otroci, dijaki, študentje in odrasli s pričetkom v ponedeljek 03.03.2014. Začetni treningi bodo vsak ponedeljek in četrtek med 17,30 in 18,15 uro v stekleni avli osnovne šole Ig, po tem pa sledi še trening za nadaljevalce do 19,30 ure. Cena za trimesečni tečaj znaša za otroke 40,00€, za dijake in študente 60,00€ ter za odrasle 70,00€. Po zaključenem tečaju dodo za vse vadeče, ki bodo redno obiskovali treninge sledili izpiti in podelotev diplom - če bo le to uspešno opravljeno. Na trening je potrebno priti vsaj 15 minut prej, da se preoblečete in da se postavijo blazine za trening. Glede reda in obveznosti na blazinah si lahko preberete tukaj.

Prvi teden lahko pridete brez obveznosti in vidite, če je to za vas oziroma vaše otroke. V kolikor se odločite, izpolnete prijavne liste katere dobite pri trenerju in poravnate vadnino na tekoči račun Aikido Klub Krim.

Translate

 

Logotip

 

Lokacija treningov

Treningi se izvajajo v okolici Ljubljane, na Igu in Škofljici.

zemljevid
Klikni na sliko za povečavo.